miércoles, 27 de febrero de 2008

Esquiada 2008

Bé nois, ja hem tornat de l'esquiada i estem vius. Ha estat un éxit rotund, hi hagut penya molt rara que s'ha dedicat a no fotre res en dos dies. Es diu esquiada i es supossa que la gent hauria d'esquiar, no? doncs no és ben be així.
Puntualíssims o puntualèrrims a Plaça Lesseps vam sortir cap a La Molina dins l'autocar Elite Class de l'empressa Sagaló. Una bona sobadeta i primera parada a l'area de servei del cadí, bacon queso i cap amunt. Parem a l'hotel a deixar les maletes. Recalcar que l'hotel semblava tret d'una peli de por i estava ple de caps d'animals per tot arreu, però no ens podem queixar tenia piscina exterior i discoteca amb xupitos de sangria. Al pujar a pistes primer matí de no fotre res. Mentres uns esquíen altres es dediquen a fer al vago de bar en bar... Chamorrista amb l'ajut de l'Oscar i el Gilbert fotent-li a l'orenga. Al Chamorro i a l'Iceman se'ls veia empanadillos al final del dia. Unes birres, bon vi, bona companyia i moltes rises. Els 5 penjats erem Chamorro, Iceman, Davinina, Gilbert i un servidor. El dinar espaghettis carbonara i palitos de merluza: una ronya.... Per la tarda más de lo mismo i a l'hotel a descansar, tots esperavem una nit de juerga en medio de la nada.... El repartiment d'habitacions tal com estava previst. Sopar buffet lliure mes o menys decent amb cambrer Elvis enfarlopat. Desprès unes copes.... I bueno... RES o casi res, ahh si el Chamorro va lligar amb unes gabatxes d'edat legal a base de miradetes.
El segon dia, idem.... a les 4pm autocar i cap a casa a veure el barça.
A la foto és pot observar lo bé que ho hem passat.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Weno afirmant el comentari del cisco.... si ens ho vam passar d pm i ho fare mes resumit primer dia liar i petes, segon dia sobant d bar en bar xro no sa d negar k x la nit va ser un tronxon x mul poc rato k tiguessim alli, no vam parar d riure... weno iceman com a excepció tan a dins com a pistes i la frase del pepper tiu xamorro... k stas atrapat... jejeje i jo k dius tiu.... enfi jo sincerament mu e passat b llastima dalgunes kooses k alguns ja sabeu e rakso? ¬¬ enfi k loskar ja a dit k dixava els porros i axo sa d veure lany k ve xk tots sabem k ni haura... jejeje pobre d tu cisco jejeje.

pd: cisco on era la piscina? jejeje s lo unik k me perdut si u se i vai tiu lo unik k faltava ja aposta d banyarse jejeje

Un peto a tots

Francesc dijo...

mentres esmorzavem hi havia una finestra on hi havia una piscina, suposo que per l'estiu.... Jo em quedo amb l'Elvis enfarlopat, quina gran imatge.
L'any que ve, porros i snowboard, no me jodas....